Luke Skywalker nem feledkezett meg Leia hercegnő születésnapjáról - Mark Hamill szívhez szóló posztban emlékezett meg 5 éve elhunyt kolléganőjéről

Mark Hamill október 21-én megemlékezett régi barátja és néhai „Star Wars” színésztársa, a Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher születésnapjáról - írja a New York Post.

Luke Skywalker nem feledkezett meg Leia hercegnő születésnapjáról - Mark Hamill szívhez szóló posztban emlékezett meg 5 éve elhunyt kolléganőjéről
-illusztráció- (Fotó: AP)

A színésznő ma lett volna 65 éves, a 70 éves Hamill pedig szívmelengető születésnapi üzenetet "címzett" az 5 éve elhunyt kolléganőjének:

„Boldog születésnapot egy nagyon különleges valakinek, aki soha nem volt nem mulatságos, és mindig tolerálta a fiatalkori bolondozásaimat… még akkor is, ha nem volt túl jókedvű. #CarrieOnForever”

- írta a Twitteren a színész.

Fisher 2016-ban, 60 évesen halt meg, édesanyja, az „Ének az esőben” sztárja, Debbie Reynolds pedig alig egy nappal később.

Hamill és a „Postcards From the Edge” forgatókönyvírója 1977 és 2017 között Luke Skywalker és Leia hercegnő testvérpárjaként szerepelt a Csillagok háborúja sorozatban.

Fisher egyetlen gyermeke, Billie Lourd színésznő a nemrég megjelent „New Day” podcastban őszintén beszélt arról, hogy min ment át, hogy ilyen rövid idő alatt elveszítette édesanyját és nagymamáját is.

„Brutális volt. Nagyon -nagyon brutális volt, és még mindig hezitálok és dadogok, mert nagyon nehéz nekem"

- mondta Lourd.

"Minden nap hiányzik az édesanyám és nagymamám, de inkább az anyukám. Ő volt a legnagyobb, a legviccesebb ember a világon. Ő volt az én ki......ul legjobb barátom. Sose lesz olyan ember, aki olyan vicces lesz, mint ő. Ő csak egyszerűen elbűvölő volt"

Billie 2020 szeptemberében lett édesanya, amikor megszületett első gyermeke.

New York Post/para