Lopott pénzből vett egy lottószelvényt a bűnbanda – hatalmas összeget nyertek

Joan Leichleitner tavaly egy pennsylvaniai lottózóban vásárolt egy szelvényt, amin végül telitalálata lett. A nő összesen több mint 1 millió dollárt nyert, ám a rendőrség most azt állítja, hogy Leichleitner a nyertes lottót abból a lopott pénzből vette, amit a közeli élelmiszerboltból lopott – írja a 24.hu.

Az 51 éves nő a boltnál könyvelőként dolgozott, a hatóságok szerint meglehetősen kreatívan vezette az üzlet pénzügyeit. Leichleitnert kedden le is tartóztatták, a vád négy rendbeli csalás, valamint lopás vétség.

A rendőröket egyáltalán nem lephette meg a nő illegális tevékenysége, ugyanis a családból rajta kívül még a vőlegénye, a lánya, és az unokaöccse is hasonlók miatt került már bajba.

A kvartett ellen jelenleg több vád is áll, az egyik szerint például 2011 óta hamis vásárlásokat bonyolítottak le a saját cégükkel. A kis rablócsapat az így szerzett pénzből vette azokat a lottószelvényeket, amelyek közül végül az egyikkel hatalmas összeget, több mint 1 millió dollárt nyertek.

A négy bűnös mindent bevallott a hatóságoknak, majd a 25 ezer dolláros fejenkénti óvadék ellenében szabadon távozhattak.
 

24.hu