Leonardo DiCaprióval szerepelhet, aki részt vesz az adománygyűjtésben

Számos sztár csatlakozott különleges felajánlásaival ahhoz az adománygyűjtő kampányhoz, amely a koronavírus-járvány idején rászorulók élelmezését akarja biztosítani Amerikában.

Leonardo DiCaprióval szerepelhet, aki részt vesz az adománygyűjtésben
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A kezdeményezésben résztvevő Leonardo DiCaprio statisztaszerepet kínált fel új filmjében, Justin Bieber szerenádot ígért, Ellen DeGeneres pedig társházigazdának hívott meg egy szerencsés adományozót híres beszélgetős műsorába.

Alex Rodriguez, a New York Yankees volt baseballsztárja ütőleckét és ebédet, Tom Brady, az amerikaifutball-liga játékosa személyi edzést, Matthew McConaughey filmsztár pedig texasi futballozást kínált fel az AllInChallenge néven futó kezdeményezésben.

DiCaprio a közösségi médián közzétett posztjában szerdán számolt be róla, hogy Robert De Niróval fogja forgatni a Killers of the Flower Moon című filmet, amit Martin Scorsese rendez majd. A színész felajánlotta, hogy a legtöbbet adakozó vele, De Niróval és Scorsesével tölthet egy forgatási napot, egy jelenetben részt vehet statisztaként, és természetesen a film premierjére is meghívják.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés,

A kampányt kedden Michael Rubin amerikai üzletember indította el, aki különleges felajánlásokat kért a hírességektől. A legnagyobb összegű adományokat is jutalmazzák, de lesznek olyan nyeremények is, amelyeket az akár csak tíz dollárt adakozók között sorsolnak ki.

Szerdán már több mint 50 híresség csatlakozott felajánlásaival a felhíváshoz, és az adományok összege meghaladta a négymillió dollárt .

Zenészek tucatjai vesznek részt azon a szombati kétórás globális koncerten is, amellyel a járvány élvonalában dolgozókat köszönik majd.

(MTI)