Lang Györgyi: Hiszek abban, hogy mindent le kell szarni

A Pa-Dö-Dö énekese hétfő este, a Spektrum Home Tesztbeszéd című műsorában beszél többek között arról, hogy kezdetben nehezen viselte, amiért szklerózis multiplex betegsége kerekesszékbe kényszerítette. Nem csak a fizikai korlátok okoztak gondot Lang Györgyinek, kolléganőjére, Falusi Mariannra irigy is volt - számolt be róla a 24.hu.

Lang Györgyi: Hiszek abban, hogy mindent le kell szarni
Fotó: 24.hu

"Volt olyan időszak, amikor egy kicsit féltékeny voltam Mariannra. Amióta ez a tolókocsi lett. Magyarországon nem divat, hogy ha valaki „nyomi”, akkor ugyanúgy tudják használni, mint előtte. Eljött egy olyan időszak, hogy őt sokkal többet hívták, mint engem. Nyilván volt bennem egy kis féltékenység, annak ellenére, hogy tudtam, ő ezt megérdemli. Az a rossz érzés dolgozott bennem, hogy engem miért nem lehet hívni? De ez, hála az égnek, elmúlt, túl vagyok rajta" – mesélte Lang, aki igyekszik tartani magát az életfilozófiájához.

 

"Nehéz megfelelni, a társadalmi elvárások korlátozzák az embert: a szüleim azt mondják például, ne menjek a tévébe, mert nagy a hasam. Így megy ez. Nekem viszont van egy alapelvem, ami csúnyán hangozhat, de hiszek abban, hogy mindent le kell szarni. Mindenkinek azt kell csinálnia, ami jólesik, illetve őszintének kell lenni. Ez a kulcs!" - mondta.

(24.hu)