Kukucskáljunk be a kulisszák mögé: a szaftos szexbotránya miatt lemondott győri expolgármesterre nyomultak a csajok

Tanúvallomások és dokumentumok alapján tényfeltáró cikksorozatot indított a Hvg360 a győri expolgármester három évvel ezelőtti horvátországi szexbulijáról. A Borkai-sztorival kapcsolatban kiderült többek között, hogyan érkeztek a helyszínre a parti résztvevői, kik szervezték a bulikát, mi történt másnap, és hogyan csúszott ki Borkaiék kezéből az irányítás.

Kukucskáljunk be a kulisszák mögé: a szaftos szexbotránya miatt lemondott győri expolgármesterre nyomultak a csajok

Bár összeszokott társaságnak tűnhettek, így együtt először vettek részt ilyen hajós kiruccanáson. A hat férfi mindegyike a győri vállalkozói elit krémjéhez tartozott, amelynek a motorja három barát: Rákosfalvy Zoltán mellett egy ismert győri milliárdos nagyvállalkozó, János, valamint Győr első embere, Borkai Zsolt akkori fideszes polgármester, olimpiai bajnok tornász.

A repülőút nagyjából 3000 euróba került, a hajót pedig 2900 euróért bérelték ki négy napra, ami olcsónak számított, mert ekkor még előszezon volt.

Egy szemtanú szerint „Zsoltra kifejezetten nyomultak a lányok”.

Azt, hogy a szex közben képek, sőt videók készültek, a férfiak egyike sem vette észre, de leginkább azért, mert amikor már forró lett a buli, az est „főszereplői” már túl sokat ittak. És a vallomások alapján úgy tűnik, hogy megbíztak a nőkben.

Másnap reggel fél nyolc körül „a fiúk ... már fent voltak, a lányok csak később keltek fel. Reggeli után a fiúk még próbálkoztak volna, hogy legyen valami, de addigra már nem volt óvszer, így ebből nem lett semmi” – emlékezett vissza a csajokat toborzó nő. A hölgyek csak az első éjszakára maradtak, másnap indultak haza, akiknek fejenként 800–1000 euró volt a "tiszteletdíjuk".

(HVG/Telex)