A következő két hónapban is rács mögött marad Pásztor Anna dunaszerdahelyi zaklatója

A bíróság döntése értelmében még két hónapig rács mögött marad P. József, Pásztor Anna dunaszerdahelyi zaklatója.

A következő két hónapban is rács mögött marad Pásztor Anna dunaszerdahelyi zaklatója
Fotó: Grnák László

Az énekesnő férje szerint jobb lett volna, ha a férfit szabadon engedik.

Remélem Anna megnyugszik egy kicsit. Szerintem jobb lett volna, ha kiengedik azt a férfit, mert akkor túllépnénk ezen. Készültünk arra, hogy szabadul, valaki figyelte volna, hova megy, mert tartottunk tőle, esetleg idejön hozzánk, vagy meghúzza magát Pesten, aztán pár hét múlva felbukkan - mondta a Blikknek Galotti Balázs, Pásztor Anna férje.

Galotti Balázs azt is hozzátette, az énekesnő legnagyobb félelme, hogy a férfi megjelenik az otthonuknál, amikor ő nincs otthon. "Bár nagyon bátor nő, és bármire képes lenne, ha a gyerekeit kell megvédenie, de félti őket, és fizikailag jóval gyengébb az illetőnél. Persze, a házunkat is figyelik, és bármi történne, pár percen belül itt lennének a biztonsági emberek."

Továbbá azt is elárulta, hogy a zaklató semmilyen fórumon nem üzent nekik, a barátaival sem. Az énekesnő férje úgy gondolja, hogy ez a harminc nap elég volt P. Józsefnek arra, hogy gondolkozzon, a következő hatvan pedig tényleg jó útra térítheti.

A férfi jogi képviselőjének elmondása szerint ügyfele jól van, állapotában nincs változás. Még nem tudott vele beszélni, így nincs információja arról, hogy P. József szeretne-e fellebbezni a bíróság ítélete ellen. "Mivel az előző, harmincnapos letartóztatás ellen sem tette meg, azt gondolom, most sem fogja" – mondta az ügyvéd.

Blikk