Kollár elmondta, mikor vesztette el a szüzességét, valamint azt, hogy szerinte a nőknek miért jönnek be az idősebb férfiak

Boris Kollár (Sme rodina) korábbi házelnök a SNAMI című internetes műsor vendége volt, ahol többek közt a magán- és szexuális életéről is faggatták – írja a Čas.sk.

Kollár elmondta, mikor vesztette el a szüzességét, valamint azt, hogy szerinte a nőknek miért jönnek be az idősebb férfiak
Fotó: TASR

Kollár híres nőfaló, és elmondása szerint már nem is számolja, hogy mennyivel volt dolga. Arra a kérdésre, hogy miért vannak ilyen sokan, ezt válaszolta:

„Miért akar valaki sok pénzt? Mindenkinek van valamilyen szórakozása, célja vagy szükséglete. Mindenki saját maga alakítja az életét.”

A politikus legnagyobb sikerének azt tartja, hogy noha sok gyermeke van, mégis képes róluk gondoskodni, és ez a jövőben sem lesz másképp. Azt is elmondta, hogy gyermekeinek anyjai közül négyen együtt járnak kirándulni. Hogy pontosan kikről van szó, azt nem árulta el.

Kollár határozottan igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy volt-e olyan nő, aki csak a vagyona miatt volt vele.

„Amikor nekem a fiatalsága és a szex számít, miért kellene jobban elgondolkodnom? De, ha valaki azt szeretné, hogy az élete részét képezze, akkor más oldalról, nem a pillanatnyi öröm oldaláról kell megközelítenie a dolgot”

– mondta, majd hozzátette, nem érti, hogy egyesek miért számolják, hogy hány emberrel szexeltek életük során.

„Valakinek egy nőt szán a sors, akivel olyan boldog, hogy mellette marad, és ez abszolút rendben van. Nem szabad azért kinevetni, hogy a számlálója egynél megállt. Az is rendben van, ha valaki minden nap más nővel akar lenni”

– tette hozzá.

Kollár a műsorvezetők meglepetésére azt is elárulta, hogy 14 évesen szexelt először, míg a partnere akkor állítása szerint 17 volt. Emellett azt is elmondta, hogy legfeljebb két-három hét volt a leghosszabb időszak, amíg nem szexelt.

Amikor arról kérdezték, hogy fontosnak tartja-e, hogy a szex során kielégítse a nőt, határozottan igennel válaszolt. Elmondása szerint számára elsősorban arról szól az egész, hogy a partnere elégedett legyen vele az ágyban. Szerinte a fiatalabb férfiak részéről nem szép, ha csak magukra összpontosítanak, és véleménye szerint a nők pont ezért keresnek idősebb partnert. Hozzátette: nem érezné jól magát, ha azt látná, hogy a nő nem kap az egészből semmit.


(Čas.sk)