Kiss Ramóna kiszáll a Barátok köztből

Kiss Ramóna szerdán este a Fókuszban jelentette be, hogy hamarosan befejezi pályafutását a Barátok köztben. A színésznő 16 éven át alakította Szentmihályi Zsófia karakterét az RTL Klub sorozatában - írja a 24.hu.

Nagyon sokan kérdezték, hogy miért is mondasz fel, és a következő kérdés, levegővétel nélkül az, hogy „terhes vagy? „Nem, nem vagyok terhes, nem az áll a döntésem mögött, hogy anyai örömök elé nézek egyelőre, hanem pusztán az, hogy 16 év az bizony 16 év. (…) Félek, hogy mi lesz az utolsó két hétben. Meghoztam ezt a döntést, és nagyon boldog vagyok, ez most nem hihető, de tényleg. 16 év az 16 év, és 16 év után elbúcsúzni a falaktól, az öltözőtől, az emberektől, a mindennapi rutintól, az olyan, mint egy hatalmas kapcsolat lezárása… És ugyan visszajöhetek ide mindig, és vissza is fogok, de az már nem ugyanaz lesz, boldogan távozom, de közben az egyik szemem sír, rossz lesz itt hagyni mindenkit, de most menni kell tovább előre”

– kezdte könnyeit törölgetve Kiss Ramóna, akitől sokan kérdezik, hogy nem tart-e attól, hogy a Barátok köztből való távozása anyagi bizonytalanságot is jelenthet.

“Ebben az évben még több új darabot is elkezdek majd próbálni, úgyhogy a színház az aktív része marad az életemnek, és ez lesz most az első számomra a Barátok közt után Aztán szeretnék egy kicsit pihenni és újratervezni az életemet. Szeretnék rájönni, hogy milyen irányba is induljak el”

– tette hozzá a színésznő, akinek távozásával az általa alakított Szentmihályi Zsófia is eltűnik a sorozatból.

A Barátok közt producere, Rozgonyi Ádám a riportban elmondta: Kiss Ramóna karaktere nyárig lesz látható a képernyőn.

24.hu