KÍSÉRTETIES FELVÉTEL: A biztonsági őr azt mondta, hogy egy idős nőt fogadott a szanatórium előcsarnokában - az asszonyról kiderült, hogy előző nap meghalt (VIDEÓ)

A kamerarendszer rögzítette a kísérteties felvételeket a Buenos Aires-i Finochietto szanatóriumban - írja az Obkec.

KÍSÉRTETIES FELVÉTEL: A biztonsági őr azt mondta, hogy egy idős nőt fogadott a szanatórium előcsarnokában - az asszonyról kiderült, hogy előző nap meghalt (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

A videón egy épület biztonsági őre látható az előcsarnokban. A LADBible portál arról számolt be, hogy a férfi új pácienst szeretett volna üdvözölni, de a talált információk szerint a lány előző nap meghalt. A felvételen ugyanakkor az őrön kívül senki más ne látható, és ez felkeltette a gyanút, hogy talán szellemről van szó.

A biztonsági kamera felvételein egy biztonsági őr ül a hallban. Hirtelen kinyílik egy automata tolóajtó, és egy férfi feláll a székéből. Később a sorompóhoz lép, és úgy tűnik, hogy beszél valakivel. Végül odamegy a tolószékekhez, kihúz egyet, majd visszateszi. Bár a biztonsági őr viselkedése értelmetlennek tűnik, azt állította, hogy új pácienst fogadott, és tolószéket ajánlott neki, hogy ne okozzon nehézséget számára a mozgás. A kamerafelvételen azonban rajta kívül senki sem látható.

Az eset után a biztonsági őr elmondta, hogy november 11-én egy idős nő ment be a bejárati ajtón, és orvoshoz fordult, akinek közben feljegyezte a nevét egy papírra. Néhány óra múlva elment megnézni az idős asszonyt, és azt észlelete, hogy az orvosok nem látták őt. Ezért felhívta a mentőket, hogy megtudják, mi történik, és megadta a beteg nevét. Közölték a biztonsági őrrel, hogy a nő előző nap meghalt.

A szanatórium vezetősége közleményben tagadta a szellem jelenlétét, és egy betört tolóajtóra hivatkozott.

"Ez az egyik bejárat, amely nyitvatartási idő után is nyitva van, és az ügyeletes orvosok használják. Ekkor azonban megsérült, és 28 alkalommal magától kinyílt csütörtök este és péntek kora reggel között 10 órán keresztül"

- olvasható a közleményben. mondott.

Ehelyett a központ dolgozói úgy vélik, hogy egy külső cég biztonsági őre csínytevésből akarta megijeszteni a kollégákat.

"Nincs feljegyzés arról, hogy valaki ekkor érkezett volna. Ez az úr úgy tesz, mintha írna valamit, de ha megnézed a dokumentumot, nem találsz semmit"

- mondta a szanatórium szóvivője, aki szerint az esetet továbbra is vizsgálják.

Obkec/para