Kirúgtak az egyházi iskolából három gyereket, mert az anyjuk erotikus fotókkal keresi a pénzt 

Egy kaliforniai nő erotikus fotókkal és videókkal keres pénzt az interneten, ám arra nem számíthatott, hogy ezzel veszélybe sodorja gyermekei tanulmányait – írja a 24.hu.

Kirúgtak az egyházi iskolából három gyereket, mert az anyjuk erotikus fotókkal keresi a pénzt 
Fotó: Instagram

Crystal Jackson három fiát azért zárták ki a Sacred Heart Iskolából, mert az anyjuk az OnlyFans nevű erotikus oldalon dolgozik. A fotókkal és videókkal egyébként havonta több mint 110 ezer fontot keres. 

Tavaly az egyik apa – akinek szintén a vallásos intézménybe jár a gyereke – rátalált az asszony pucér képeire, majd értesítette a többi szülőt, akik arra kérték a katolikus iskolát, hogy távolítsák el a nő fiait.

Az iskola közölte, fenntartják a jogot, hogy kirúgják a gyerekeket, ha olyasmit tapasztalnak, ami nem egyeztethető össze az értékrendjükkel. A meztelenkedő anya elfogadta a döntést, ugyanakkor azt panaszolta, hogy nem reagáltak a válaszüzenetükre.

Az anyuka feltöltött az Instagramra egy képet, ami állítólag először verte ki a többi szülőnél.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mint mondta, korán jelentkezett nála a változókor, ami miatt depressziós lett. 

„Úgy éreztem elvesztettem a nőiességem és már semmire sem vagyok jó.Valójában a férjem találta ki, hogy regisztráljak az OnlyFansra, hátha visszanyerem az önbizalmam.” 

Mint mondta, valóban sokat segített neki a rengeteg pozitív visszajelzés.

„Miért kell a gyerekeket büntetni a szüleik bűneiért? Ha a szülő elkövet valamit, a gyerekét kell kirúgni a suliból? Nem, ennek nem így kéne működnie. Mi ráadásul még csak bűnt sem követtünk el” - magyarázta egy interjúban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

24.hu/bors