Kimondta szerelmének a boldogító igent az énekesnő, akiről a nyolcvanas években sok férfi álmodozott

Samantha Fox a nyolcvanas években élte fénykorát. Férfihallgatói az éneklése helyett inkábba testére voltak kíváncsiaknak, sokuknak ott volt a plakátja a falon.

Kimondta szerelmének a boldogító igent az énekesnő, akiről a nyolcvanas években sok férfi álmodozott
Archív felvétel (Fotó: Wikipédia)

Azonban pár évvel ezelőtt kiderült, hogy az énekesnő nem a férfiakhoz vonzódik, saját nemét részesíti előnyben. Most pedig egy fontos mérföldkövéhez ért az életében, ugyanis összeházasodott szerelmével, a 48 éves Linda Olsennel.

Az 56 éves Fox múlt hétvégén állt oltár elé párjával egy nagyszabású ünnepségen, az essexi Epping Forestben. Az énekesnő csodásan nézett ki fehér pánt nélküli esküvői ruhájában.

Samantha és Linda 2016-ban jöttek össze, miután Samantha párja, Myra 2015-ben meghalt rákban. Az énekesnő-színésznőt nemrégiben  megijesztette ez az alattomos betegség, miután egy csomót találtak a hangszálain, de jól van. 2018-ban bejelentette, hogy újra szerelmes, egy norvég, kétgyermekes egyedülálló anyával jött össze. 2020 márciusában bejelentették eljegyzésüket, de a koronavírus-járvány késleltette a terveiket. Samantha nemrég azt mondta, meg akarjak várni, hogy szeretteik a világ minden tájáról részt vehessenek az esküvőn.

Nový Čas/para