Kim Kardashian nem kér a férjéből, Kanye Westből - a lehető leghamarabb el szeretne válni

Kim Kardashian minél hamarabb fel akarja bontani házasságát, mert elhidegült férjétől, Kanye Westtől - írja a People magazin.

Kim Kardashian nem kér a férjéből, Kanye Westből - a lehető leghamarabb el szeretne válni
-illusztráció- (Fotó: AP)

A 41 éves híresség már benyújtatotta a váláshoz szükséges papírokat, és azt kérte, hogy legálisan is egyedülálló lehessen. Kim idén februárban már egyszer benyújtotta a válási papírokat. Legutóbbi beadványában, amely hétfőn eljutott a People magazinhoz, Kardashian azt kérte, hogy a gyermekfelügyeleti és vagyonjogi kérdéseket különítsék el családi állapotától.

Kardashian és West 2012-ben kezdtek el randizni, és 2014 májusában házasodtak össze. Négy gyermekük született, a most 8 éves lányuk, North, a 3 és fél éves Chicago, valamint fiuk Saint (6 éves) és Psalm (2 és féléves).

"A felek házassága menthetetlenül tönkrement. Kardashian többé nem kíván házasságban élni Westtel"

– áll a dokumentumokban.

West ügyvédje nem válaszolt a People magazin megkeresésére.

Kardashian beadványában még ez áll:

"Nem kérdéses, hogy a felek házassága már nem életképes. Kardashiannak nem áll szándékában kibékülni Westtel, és azt akarja, hogy véget érjen a házasságuk. Nincs lehetőség a házasság megmentésére tanácsadással vagy más módon. West és én, mindketten megérdemeljük a lehetőséget arra, hogy új életet kezdjünk egymás nélkül."

A valóságshow-sztár nemrégiben a Saturday Night Live komikusával, Pete Davidsonnal kezdett el járni. Először októberben kerültek kapcsolatba egymással, és azóta többször is látták őket együtt, amint együtt töltik a szabadidejüket.

People/para