Kiderült, milyen kábítószert találták Berki Krisztián lakásában, elfogták a dílerét

Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel találtak holtan a IX. kerületi otthonában – írja a 24.hu.

 

Kiderült, milyen kábítószert találták Berki Krisztián lakásában, elfogták a dílerét
Fotó: MTI - archív

Mivel kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásán, ezért a BRFK a halálesettel kapcsolatos közigazgatási eljárás mellett egy büntetőeljárást is indított az ügyben. A 24.hu úgy tudja, kokaint találtak a rendőrök Berki otthonában.

A lap megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK) a nyomozás felől érdeklődve. A rendőrség a válaszban azt írta, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

"A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását"

– írták a válaszukban.

Hozzátették, a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le.


(via24.hu)