Kiderült, miért árulják Rezešováék a luxusvillát

A házban jelenleg az egykori kassai milliomos, Alexander Rezeš özvegye és lányuk, Eva Varholíková-Rezešová él, de a jelek szerint már nem sokáig maradnak az ingatlanban.

Kiderült, miért árulják Rezešováék a luxusvillát
Fotók: RE-MAX

Eva Varholíková-Rezešová ugyanis azt tervezi, hogy új fejezetet nyit az életében, és külföldre költözik.

„Eva el akar költözni Szlovákiából, és új életet akar kezdeni külföldön. Már vásárolt is egy ingatlant külföldön. Édesanyját nem akarja egyedül hagyni a házban, ezért úgy döntöttek hogy eladják a villát” – tudta meg a Nový čas egy, a családhoz közel álló személytől.

Mint ismert, eladóvá vált a Rezeš család kassai luxusvillája, amelyet egy ingatlaniroda oldalán kínálnak eladásra.

A barokk stílusban berendezett villában nincs hiány a luxusból: olasz márvány, 24 karátos arany, baldachinos ágyak, Versace-bútorok mindenütt, a kád alatt tigrisszőnyeg, a hálóban pedig egy életnagyságú Jézus szobor található.

Tigris a kád alatt, arany mindenütt – eladó Rezešék luxusvillája (FOTÓK)

Alexander Rezeš, a kassai vasmű egykori magánosítója, az 1. FC Košice és a Sparta Praha futballcsapatok korábbi tulajdonosa és a Mečiar-kormány egykori közlekedési minisztere is ebben a villában élt.

Az épület 1580 négyzetméteres telekingatlanon áll, amelyből 481 négyzetméter a lakórész. Szakértők szerint a ház több mint egymillió eurót is érhet.

A kassai milliomosnő, Eva Varholíková-Rezešová 2018 nyarán hat év után szabadult a börtönből.  Rezešová 2012-ben az M3-as autópályán BMW terepjárójával rohant bele az előtte haladó Fiat Puntóba Magyarországon, amely teljesen kiégett, utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg. Az esetet követően a nő szervezetében 1,5 ezrelék alkoholt állapítottak meg.

Kilenc évre ítélték, de a jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után, 2018 augusztusában feltételesen szabadlábra helyezték.


(cas.sk)