Kiderült, mi okozhatta Ivana Trump halálát

Kiderült, mi okozhatta Ivana Trump halálát
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Ivana Trump Donald Trump első felesége volt. Három közös gyermekük született, mégpedig Donald Jr., Ivanka és Eric Trump. A mentők szívleállás után találtak rá a lakásban.

A volt elnök szavai szerint Ivana New York-i otthonában halt meg. Az ABC News szerint a manhattani mentőket szívmegállás miatt hívták ki. A weboldal arról számolt be, hogy helyi idő szerint 12 óra 30 perckor (CEST 18 óra 30 perckor) a mentők egy 73 éves nőt találtak az Upper East Side-i lakásban. A honlap a New York-i rendőrségre hivatkozva arról számolt be, hogy Ivana a megtalálásának helyszínén hunyt el.

Az AP hírügynökségnek névtelenül nyilatkozó két személy szerint Ivanát eszméletlenül fekve találták a lépcső közelében. Az AP arról számolt be, hogy a pár azt állítja, hogy a rendőrség vizsgálja, hogy Trump leesett-e a lépcsőn, de úgy vélik, hogy a halála véletlen volt.

Csütörtök délután hagyta el anyja otthonát, Ivana fia, Eric, aki azt mondta az újságíróknak:

"Nagyon szomorú nap ez."

Ivana Trump, lánykori nevén Zelníčková, 1949. február 20-án született Gottwaldovban - a mai Zlínben. Síelő, modell és üzletasszony volt. 1977 és 1992 között volt Donald Trump felesége. Négyszer ment férjhez, legutóbb Rossano Rubicondi olasz színészhez, akitől egy év házasság után 2009-ben vált el.

Nový Čas/para