Kiderült, hogy 12 éve más gyerekét neveli az anya

Családi szórakozásnak indult, sokkoló felfedezés lett a DNS-tesztből.

A Salt Lake Cityben élő 47 éves Donna Johnson férjével, a szintén 47 éves Vannerrel egy 18 és egy 12 éves fiút nevel. Úgy gondolták, jó móka lesz, ha a teszt elvégzése után többet tudnak majd meg az őseikről, csakhogy a vizsgálat sokkoló eredménnyel zárult – írja a 24.hu a Mirror című brit bulvárlap alapján.

Kiderült, hogy míg az idősebb fiú, Ifjabb Vanner valóban a szülei gyereke, addig az öccse, Tim biológiai apja „ismeretlen”.

A döbbenetes eredmény után Donna kétségbeesetten próbált rájönni, mi történhetett, aztán arra jutott, hogy csak egyetlen válasz lehetséges. Valaki nagyot hibázott a klinikán, ahol Tim mesterséges megtermékenyítés segítségével megfogant. Korábban egy meddőségi klinika segítségét kérték ugyanis , ahol második próbálkozásra megfogant, majd megszületett Tim.

Bár a szülők észrevették, hogy a gyerekeik nem hasonlítanak túlságosan egymásra, de úgy gondolták, ilyesmi gyakran előfordul. A DNS-teszt azonban felfedte a valóságot: Tim apja nem Vanner, hanem egy idegen férfi.

A szülők úgy döntöttek, jobb lesz, ha elmondják Timnek az igazságot és nem várják meg, hogy felnőttként majd magától jöjjön rá. Tim egy idő után úgy döntött, mindenképpen szeretné megismerni a biológiai apját. A meddőségi klinika segítségével tisztázták, ki a biológiai apa, és megszerezték a férfi elérhetőségeit. Amikor először beszéltek vele, a Coloradóban élő, 47 éves Devin McNeil szkeptikus volt, de miután Donna és Vanner meggyőzték arról, hogy semmit sem akarnak tőle, csak a Tim szeretné őt megismerni, beleegyezett egy apasági vizsgálatba. A teszt igazolta, hogy Devin Tim biológiai apja.


(24.hu)