Két vaginája gazdaggá tette a fiatal nőt - nem vágyik rendes munkára (FOTÓ)

Annie Charlotte 16 éves volt, amikor egy eszközt helyeztek a méhébe. Az orvosok ezután olyan betegséget diagnosztizáltak nála, amely gazdaggá tette – írja az Obkec.

Két vaginája gazdaggá tette a fiatal nőt - nem vágyik rendes munkára (FOTÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Eleinte a két vaginát a sors kegyetlen csapásának tartotta, de később megváltozott a véleménye, és most már imádja a különlegességét. 2020 novembere óta ennek köszönhetően hatalmas rajongótábort épített ki a közösségi oldalain – számol be a DailyStar.

Annie hét éve tud a diagnózisról, és azt állítja, hogy mindkét vaginája teljesen működőképes, és egyszerre képes megbirkózni a menstruációval. Ennek köszönhetően akár havi 70 ezer fontot (80 ezer eurót) is megkeres az OnlyFans-en.

"A legtöbben azt kérdezik tőlem, hogy tényleg két vaginám van-e. Sokukat érdekli, hogyan működik ez a szexben, mások pedig azt szeretnék tudni, hogyan pisilek"

– mesélte a modell.

"Vannak, akik azt hiszik, hogy hazudok, de mindenkit érdekel az anomáliám, és többet szeretne tudni róla. Szóltam erről annak a srácnak is, akivel lefeküdtem. Kicsit össze volt zavarodva, és láthatóan észre sem vette."

– tette hozzá mondanivalójához Annie.

Azt mondta neki, hogy tapintsa meg a falat, amely elválasztja a két vaginát. Abban a pillanatban, amikor megérezte, még mindig kicsit zavarban volt, de ugyanakkor lenyűgözte őt ez a tudat.

Annie azonban tart a terhességtől.

"Az orvosok azt mondták, hogy nagyon nehéz lesz, és rendszeres orvosi kivizsgálásra kell majd járnom. A császármetszéssel történő koraszülésről is beszéltek, mivel a magzatnak nem lesz elég helye a szüléshez. Figyelmeztettek a vetélésekre is."

Tanulmányai során aktfotókat küldött a szeretőjének. Ekkor látta meg abban a lehetőséget, hogy pénzt keressen. Ezt még inkább megerősítette az, amikor megnézte az OnlyFans több sikeres modelljének az oldalát.

"Kezdtem elfogadni, hogy két vaginám van, és nem éreztem ezt egészségügyi porblémának, vagy betegségnek. Menőnek tartottam. Az emberek megdöbbentek és nagyon érdeklődtek"

– mondta a modell, akinek élete teljesen megváltozott.

Jelenlegi anyagi helyzetének köszönhetően elköltözött otthonról, pénzt takarít meg, fektet be és luxusban él.

"Először nehéz volt elmondani a barátaimnak és az anyámnak. De mindenki, akit érdekel, elfogadta és bátorított. Jelenleg azzal telnek a napjaim, hogy tartalmat készítek a közösségi oldalaimra vagy csevegek a rajongóimmal, ezért a randevúzások elmaradnak"

- mesélt Annie a munkájáról.

Hatalmas sikerének köszönhetően hallani sem akar "rendes" munkáról.

"Mindig is színésznő szerettem volna lenni, és úgy gondolom, hogy ez a szakma áll a legközelebb a színészethez. Elfogadtam ezt a személyiségem részeként, és soha nem voltam még magabiztosabb. Nagyon jó modellnek lenni az OnlyFans-en kettővel Elég ritka”

– zárta gondolatait a fiatal nő, aki nagyon elégedett az életével.

Obkec/para