Két méhe van a fiatal nőnek - az orvosok közölték vele, nem lehet gyermeke, aztán megtörtént a csoda

Az OnlyFans sztárja, Lola Mason, aki MamaPlugs néven ismert, egészen fiatalon tudta meg, hogy nem lehet gyereke, mert két méhe van. Végül mégis megtörtént a csoda – írja a Nový Čas.

Két méhe van a fiatal nőnek - az orvosok közölték vele, nem lehet gyermeke, aztán megtörtént a csoda
-illusztráció- (Fotó: TikTok)

A Daily Star beszámolója szerint Lola Mason 13 éves volt, amikor az orvosok felfedezték a rendellenességet. A diagnózist 12 hónapig tartó menstruáció előzte meg. Közölték vele, hogy valószínűleg képtelen lesz kihordani egy gyermeket. Ő nem tudta, hogyan kezelje ezt a tényt.

„Különleges élmény volt. 13 éves voltam, és 12 hónapja menstruáltam szünet nélkül. Nem éreztem jól magam. Az orvosok elvégeztek néhány vizsgálatot, és azt mondták, hogy gyakorlatilag nulla az esélyem arra, hogy egy napon anya legyek. Eleinte nem zavart, de minden megváltozott, amikor a barátnőm állapotos lett”

– nyilatkozta kizárólag a Daily Starnak.

A fordulópont akkor következett be, amikor tizenhét évesen váratlanul teherbe esett. Nagyon nehéz volt a terhessége. Egyetértett abban az orvosokkal, hogy szülés után a sterilizáció lenne a legjobb megoldás.

„Nehéz tinédzser anyának lenni, mert mindenki ítélkezik feletted”

– magyarázta.

Hosszú ideig küzdött a megbélyegzéssel és anyagi gondjai is voltak. A pénzügyi problémái már  múlté, főleg amióta elkezdett pózolni a kamerának. Nyolc év alatt jelentős összeget keresett az OnlyFans portálnak köszönhetően.

Nový Čas/para