Két hónapon át mindennap szexelt a pár – így változott meg a kapcsolatuk

A napi szeretkezés változást eredményezett a házastársak életében - írja a Femina.

A 40 év körüli Megan Lafollett és férje 15 évnyi házasság után arra eszmélt rá, hogy jócskán csökkent az együttlétek száma.

A Women's Health magazinnak mesélte el Megan, hogy átlagosan azért heti egyszer összebújtak, de a sok teendő és a család mellett nehéz volt megoldani, hogy ne az alvást válasszák inkább a szeretkezés helyett.

A fiatal pár annak érdekében, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, úgy döntöttek, hogy belevágnak egy 60 napos szexkihívásba.

Ennek lényege, hogy két hónapon keresztül a párnak minden egyes nap szeretkeznie kell egymással. A kísérlet pedig jelentős változásokat idézett elő kapcsolatukban.

Az első változás, hogy sokkal kedvesebbek és játékosabbak lettek egymással, szorosabbá vált a kapcsolatuk, a férfi pedig a gyerekek altatását is türelmesebben viselte a szokásosnál. Elmondása szerint azért, mert tudta, hogy mi következik, ha elaludtak a kicsik.

Ahogy tovább folytatták a kísérletet, egyre inkább azt tapasztalták, hogy megnőtt a libidójuk, mindketten sokkal jobban kívánták egymást, sőt, az együttléteik is sokkal élvezetesebbek és izgalmasabbak lettek.

A legmeglepőbb változás az volt, hogy két hónap elteltével sem akarták abbahagyni a kihívást.

Egyértelműen boldogabbak és szerelmesebbek, mint előtte, 15 év házasság után is.


(femina)