Kelemen Anna kiakadt, mert elhasznált nőnek tartják

“Igen, a hír igaz! Szerelmet akarok DE nem mindenáron és nem hamisat! Hús vér embert szeretnék magam mellé mert úgy érzem tudok jól szeretni, nem birtokolni, tisztelni! “ – kezdi bejegyzését Facebook-oldalán Kelemen Anna, akit legutóbb teljesen megváltozva, szolid külsővel mutattunk meg önöknek - írja a 24.hu.

Az egykor polgárpukkasztó megnyilvánulásairól is elhíresült playmate már korábban elárulta, szeretne végre komoly kapcsolatot, egy igazi társat, akivel családot alapíthatna. A kommentek pedig erre nyilvánvalóan özönleni kezdtek, és posztja szerint Annácska igencsak rossz néven vett néhány megjegyzést, amire reagálni is kívánt. Az egykori pornós nem bánt meg semmit, ő csupán “megtapasztalt”.

Én őszintén elmondtam néhány felületen mi van velem mert kérdezték DE ha objektivebben írnának rólam(ismerhetnek már ennyire) akkor talán nem kellene a”kinek kell egy ilyen?” vagy “elhasznált” szóval rosszéletű nő!

Ezek a szavak bántóak márcsak azért is mert a sex a drog a kíváncsiság avagy ha ugy tetszik az elhasznalodas nem más mint MEGTAPASZTALAS! Nem csinálnék semmit másképp! Akkor és azt csináltam amit akartam mert SZABAD vagyok es nekem ez az eletfilozofiam! Az élet túl rövid ahhoz hogy kalitkába zarjam magam!

Ölel mindenkit egy “elhasznált nő”!”

– olvasható Anna véleménye, amire többek közt barátnője, Cinthya Dictator is válaszolt.

“A legnagyobb ártatlanság a legnagyobb félénkség!” Rimbaud Ezt üzenem azoknak akik az “ártatlan” életet választották! Tapasztalni fejlődni csak a bátrak tudnak! Én büszke vagyok rád Anna!!!! Szeretlek!” – írja a különc fotós.

24.hu