Kegyetlen véget ért szerelmük története: A szenvedélye lett a végzete a fiatal focistafeleségnek

A fiatal ukrán Victoria Danchenko († 27) az ismert focista, Oleh Danchenko (27) felesége és közkedvelt influenszer volt. Maximálisan élvezte a fényűző életet, de elég volt egy pillanat, és minden örökre megváltozott.

Kegyetlen véget ért szerelmük története: A szenvedélye lett a végzete a fiatal focistafeleségnek
Fotók: Istagram

Az egykori modell az autóval való száguldozásairól volt ismert – írja a Daily Star magazin. Sajnos azonban a hobbija lett a végzete.  Odessa város közelében, egy autóbalesetben elhunyt a gyönyörű modell. Victoria a férje Mercedesét vezette, amikor belehajtott egy másik személyautóba, majf pedig kamionba, végül pedig nekicsapódott az autópálya szélének. A fiatal nő a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a rendőrség szerint úgy kellett kivágni a testét a teljesen összeroncsolódott autóból.

Victoria arról volt ismert, hogy nemcsak élelmiszer, divat és utazási témájú felvételeket tett közzé a közösségi médiában, hanem rendre megosztotta a száguldozásairól készült felvételeket is.

2017-ben ismerkedett meg Oleh Danchenko futbalistával, akivel szerelmüket esküvővel pecsételték meg. Boldogságuk azonban nem tartott sokáig. Az összetört özvegy még nem kommentálta szerelme halálát, de a közösségi oldalakon rengeteg részvétnyilvánítást kapott.

(čas.sk)