Kate Moss tagadta, hogy Johnny Depp lelökte őt a lépcsőn

Kate Moss mindössze három percig videón tanúskodott szerdán a Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási perében, eloszlatva azt a pletykát, miszerint Depp lelökte őt egy lépcsőn, amikor az 1990-es években romantikus kapcsolatban voltak - írja a The Guardian.

Kate Moss tagadta, hogy Johnny Depp lelökte őt a lépcsőn
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A 48 éves szupermodell angliai otthonából beszélt a virginiai bíróság előtt arról, hogy ő és Depp 1994 és 1998 között romantikus kapcsolatban éltek.

Depp ügyvédje, Benjamin Chew megkérdezte Mosst, hogy történt-e valami, miközben a jamaicai GoldenEye üdülőhelyen nyaraltak.

„Kimentünk a szobából, Johnny pedig előbb hagyta el a szobát, mint én, és vihar volt. Ahogy elhagytam a szobát, lecsúsztam a lépcsőn, és megsérült a hátam”

– mondta Moss a bíróságnak a videón keresztül.

„Sikítottam, mert nem tudtam, mi történt velem, és fájdalmaim voltak. Johnny visszafutott, hogy segítsen nekem, felvitt a szobámba, és orvosi ellátást kaptam”

– tette hozzá az egykori modell.

Moss szerint Depp nem lökte le a lépcsőn. Arra a kérdésre, hogy a kapcsolatuk bármely pontján bántotta-e őt a színész, Moss nemmel válaszolt.

„Soha nem lökött meg, nem rúgott, vagy nem dobott le semmilyen lépcsőn”

– vallotta Moss a bíróságon.

Mosst Depp jogi csapata hívták tanúskodni, akik előtte elégedettnek látszottak, amikor Heard megemlítette a nevét a vallomása során, amikor újraélesztette a pletykát, miszerint Depp lökte le őt egy lépcsőn.

The Guardian/para