Justin Timberlake négyszemközt akar találkozni Britney Spearsszel, hogy bocsánatot kérjen tőle - az énekesnő egy táncos videóval "válaszolt" volt szerelmének (VIDEÓ)

Napokkal azután, hogy arról számoltak be, hogy Justin Timberlake négyszemközt akar beszélni volt barátnőjével, Britney Spearsszel, az énekesnő nem túl finoman rábólintott a Cry Me A River énekesének kérésére - írja az Elle.

Justin Timberlake négyszemközt akar találkozni Britney Spearsszel, hogy bocsánatot kérjen tőle - az énekesnő egy táncos videóval "válaszolt" volt szerelmének (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: AP)

Az énekesnő egy olyan videót posztolt az Instagramon, amelyen az látható, amint drámai módon táncol Justin Timberlake lassú „Blue Ocean Floor” című dalára, amely a rajongásról szól.

A kísérőszövegben azt írta, hogy „kecsesen akarta érezni magát tegnap”, utalva valószínűleg a tánc közbeni testtartására, de valószínűleg arra is rábólintott, hogy „kecsesen” elfogadja Timberlake bocsánatkérését.

Spears a bejegyzést a jövőnek szentelte, és kijelentette, hogy „nagyon izgatottan várja az új évet”.

„Szeretem a kihívásokat, amelyek értéket hoznak!!!! Mit értékelsz az életedben, és hogyan szeretnél emberként jobban teljesíteni a jövőben??? Gondolkodnivalók a továbblépésről. Isten áldjon!!!!”

– fejezte be az elmélkedést.

Timberlake ajánlata, hogy négyszemközt találkozzon Spearsszel, hogy bocsánatot kérjen tőle, csak néhány hete, november végén érkezett.

„Justinnak jó érzés látni, hogy Britney végre azt az életet éli, amelyre olyan régóta vágyott. Szereti látni, ahogy a nő magához öleli mindazt a jót, ami abból fakad, hogy kikerül ebből a gyámsági körből. Justin szívesen beszélne Britney-vel, ha Britney beszélni akarna vele”

– mondta nemrég a Hollywood Life-nak egy forrás.

Ez azután történt, hogy Spears 13 év után kikerült édesapja felette gyakorolt gyámsága alól, amely idő alatt apja, Jamie Spears döntött személyes, szakmai és pénzügyi dolgokban - mindebbe az énekesnőnek semmi beleszólása sem volt.

Timberlake hozzátette, hogy bár szeretne találkozni Spearsszel, nem akar beavatkozni az életébe.

Spears először 2021 júniusában, a bíróságon beszélt  a felette gyakorolt„bántalmazó” gyámságáról. Akkoriban Justin Timberlake támogatásáról biztosította őt a Twitteren:

"A ma látottak után most mindannyiunknak támogatnunk kell Britney-t… ami vele történik, az egyszerűen nem helyes. Egyetlen nőt sem szabad korlátozni abban, hogy saját testével kapcsolatos döntéseket hozzon. Jess és én szeretetünket és abszolút támogatásunkat küldjük Britney-nek. Reméljük, hogy a bíróságok és a családja rájönnek, mi a helyes döntés Britney számára, és hagyják, hogy úgy éljen, ahogyan akar."

Amikor 2021 februárjában bemutatták a Framing Britney című dokumentumfilmet, Timberlake kisebb zűrzavart okozott azzal,  amikor élő adásban elárulta, hogy Spears már nem volt szűz, amikor együtt voltak.

Timberlake emiatt bocsánatkérő üzenetet osztott meg egy Instagram-bejegyzésében.

Míg az olyanok, mint Timberlake, hangosan kiálltak Spears mellett,  Christina Aguilerát például Spearst kritizálta a közösségi médiában azzal, hogy nem támogatta őt kellőképpen, ugyanis Spears gyámságának megszűnése után egy vörös szőnyeges interjúban „nem volt hajlandó beszélni” a sztárról. Miközben a Latin Grammy-díjátadóra tartott, Aguilerát megkérdezték arról, hogy az énekesnő gyámsági harcának vége óta felvette-e a kapcsolatot Spearsszel, nem volt hajlandó nyilatkozni, csak annyit mondott:

 „Nem tehetem, de örülök neki”.

Mindez nem esett jól Spearsnek, aki megosztotta Aguilera interjúját Instagram-sztorijában, és egy üzenet csatolva hangsúlyozta az álláspontját.

„Szeretek és imádok mindenkit, aki támogatott… de ha nem hajlandó megszólalni, ha ismeri az igazságot, az egyenlő a hazugsággal!!!!”

– írta.

Elle/para