Justin Biebert szexuális zaklatással gyanúsították meg - az énekes tagadja az őt ért vádakat

Justin Biebert egy nevét nem vállaló nő gyanúsította meg azzal a Twitteren, hogy szexuálisan zaklatta őt - írja a Blikk. A hölgy posztja eltűnt azután, hogy Bieber reagált az őt ért vádakra.

Justin Biebert szexuális zaklatással gyanúsították meg - az énekes tagadja az őt ért vádakat
Fotó: AP

Azt állította, hogy a kanadai énekes 2014. március 9-én, egy austini hotelben közeledett hozzá nem igazán illő módon. Bieber gyorsan reagált is az elhangzott vádakra:

„Általában nem szoktam megszólalni, mivel karrierem során sok véletlenszerű váddal kellett megbirkóznom, de miután beszéltem a feleségemmel és a csapatommal, úgy döntöttem, egy problémával kapcsolatban ma este felszólalok”

– írta Bieber a Twitteren.

Mindenkit felvilágosított azzal kapcsolatban, mi is történt valójában azon az 5 évvel ezelőtti napon.

„Az elmúlt 24 órában megjelent egy új Twitter-fiók, ahol egy olyan történetet meséltek el egy szexuális zaklatásról, amelynek én is részese voltam 2014. március 9-én az austini Four Seasons Hotelben. Tisztázni akarom. Semmi valóságalapja nincsen a történetnek. Sőt, ahogyan nemsokára meg is mutatom, sosem voltam a helyszínen”

– folytatta a vallomást a fiatal énekes, aki további posztokban bizonyította ártatlanságát. Az igaz, hogy aznap Austinban tartózkodott, ahová elkísérte akkori barátnője, Selena Gomez, akivel egy meglepetés koncert résztvevője volt. Ártatlanságát blokkokkal, képekkel, e-mailekkel bizonyította.

viaBlikk