Johnny Depp: Mindegy, mi fog történni, eljutottam idáig, és elmondtam az igazat

Johnny Depp ismét állást foglalt a virginiai Fairfax bíróságán, hogy cáfolja a tanúk, köztük Amber Heard által korábban tett vallomásokat, és azt vallotta, hogy volt felesége többször megütötte őt, és hogy a vele szemben elkövetett erőszakos vádak "borzalmasak" - írja a CNN.

Johnny Depp: Mindegy, mi fog történni, eljutottam idáig, és elmondtam az igazat
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

"Soha életemben nem követtem el szexuális bántalmazást vagy fizikai bántalmazást. Mindezek a különös, felháborító történetek arról, hogy elkövettem ezeket a dolgokat, és hat évig együtt éltem vele, és arra vártam, hogy kiderítsem az igazságot"

- vallotta Depp.

"Ez egyikünknek sem könnyű. Ezt tudom. Bármi is történjék, eljutottam ide, és elmondtam az igazat. És szót emeltem azért, amit hat éve cipelek a hátamon."

- jelentette ki a színész.

Depp 50 millió dollárra perelte Heardöt, azt állítva, hogy egy 2018-as Washington Post-cikkben a színésznő magát "családon belüli erőszakot képviselő közéleti személyiségnek" nevezte, rágalmazta a színészt, aki elveszítette munkáit Hollywoodban. Heard 100 millió dollár ellenpert indított becsületsértésért Depp ügyvédjének nyilatkozatai miatt, aki "álhírnek" nevezte a visszaélésekre vonatkozó állításait.

CNN/para