Johnny Depp csatlakozott a TikTokhoz - nagyon gyorsan több mint 1 millió követőre tett szert

Johnny Depp TikTok-fiókot hozott létre nem sokkal azután, hogy győzelmet aratott volt felesége, Amber Heard felett a nagy nyilvánosságot kapott rágalmazási perben - írja a Daily Mail.

Johnny Depp csatlakozott a TikTokhoz - nagyon gyorsan több mint 1 millió követőre tett szert
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Az 58 éves színész hétfő estig több mint 1,6 millióan követték be a platformon. Depp nem követett be senkit, és nem kedvelt semmilyen fiókbejegyzést.

Depp néhány nappal azután nyitotta meg a TikTok-kontóját, hogy a virginiai esküdtszék több mint 10 millió dollárt ítélt meg neki a 36 éves Heard elleni rágalmazási perben, szerdán egy 2018-as véleménycikk miatt, amelyet Amber Heard írta a The Washington Post számára. A cikkben a színésznő „a családon belüli bántalmazást elszenvedő közéleti személyiségnek” nevezte magát, de nem említette a színész nevét. Depp jogi csapata azt mondta, hogy Heard "a történtet a pozitív nyilvánosság megteremtésének és karrierje előmozdításának reményében találta ki".

A New York Post hétfőn arról cikkezett, hogy Depp, aki jelenleg zenei turnén vesz részt Jeff Beckkel, jelenleg a zenére és a pihenésre összpontosít a tárgyalás okozta stressz után. A színész arra törekszik, hogy folytassa filmes karrierjét is, és reméli, hogy a jövőben újra forgathat.

A filmsztár azután csatlakozott a TikTokhoz, hogy erős támogatást kapott a platform felhasználóitól. A #JohnnyDepp hashtaget több mint 33,5 milliárd, a #JusticeforJohnnyDepp-et pedig 20,2 milliárdan tekintették meg. Heard oldalán az #AmberTurd szarkasztikus hashtag 4,3 milliárd megtekintést ért el, míg a #JusticeforAmberHeard kifejezést 85,9 millióan nézték meg.

Daily Mail/para