A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox: "Matty, minden nap hiányzol"

Matt LeBlanc után a Jóbarátok Monicája, Courteney Cox is is elbúcsúzott kollégájától, sorozatbeli férjétől.

A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox: "Matty, minden nap hiányzol"
Fotó: Instagram - Acreenshot

Egy forgatásbeli videót osztott meg az Instagram-oldalán, amiben köszönetet mondott Matthew Perrynek minden együtt töltött pillanatért. Többek között arról is írt, hogy mennyire szeretett vele együtt dolgozni,

"Annyira hálás vagyok minden pillanatért, amit veled tölthettem, Matty és minden nap hiányzol. Amikor olyan szorosan együtt dolgozol valakivel, mint én Matthew-val, ezernyi pillanatot szeretnék meg szeretnék osztani. Itt az egyik kedvencem. Hogy egy kis háttértörténetet adjunk hozzá, Chandlernek és Monicának egyéjszakás kalandja lett volna Londonban. De a közönség reakciója miatt ez lett a szerelmi történetük kezdete. Ebben a jelenetben, mielőtt elkezdtünk forgatni, egy vicces sort súgott a fülembe. Gyakran tett ilyeneket. Vicces volt és kedves."

Courteney Cox és Matthew Perry kollégáikkal, Jennifer Anistonnal, David Schwimmerrel, Matthew LeBlanckal és Lisa Kudrowval 1994-től 2004-ig  szerepeltek együtt a nagysikerű sorozatban. A hosszú évek során kollégákból barátokká váltak. Barátságuk a forgatások végeztével sem szakadt meg.

-para-