Jim Carrey: 60 éves és szexi vagyok (VIDEÓ)

Jim Carrey hétfőn ünnepelte 60. születésnapját, és a közösségi médiában emlékeztetett minket arra a humorra, amely az elmúlt 30 évben a vígjátékok egyik legmaradandóbb sztárjává tette - írja a CNN.

Jim Carrey: 60 éves és szexi vagyok (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: AP)

A Dumb és Dumber - Dilibogyók sztárja egy rövid klipet tett közzé Twitter-oldalán, amiben azt mondta, hogy "60-nak és szexinek" , emellett „öregnek, de aranynak” érzi magát. Tréfásan megjegyezte, hogy az estét tejszínes kukoricával és szűrt őszibarackkal tölti.

Carrey az 1994-es Ace Ventura: Állati nyomozó című filmben való szereplése óta a hollywoodi vígjátékok titánja volt hosszú éveken keresztül. Ugyanebben az évben szerepelt a Maszk és a Dumb és Dumber - Dilibogyók című filmes alkotásokban is. Ezenkívül olyan karaktereket alakított, mint például a Talányost a Batman mindörökké című mozifilmben, és a Hanta boy-ban egy  olyan ügyvédet, aki karrierjét különös hazugságokra építi fel.

A 2000-es és 2010-es években Carrey figyelme egy részét a gyermekek szórakoztatásában való szereplés felé fordította. Olyan alkotásoknak volt a főszereplője mint A Grincs és A minden6tó.

Feltűnt a Saturday Night Live című műsorban is, ahol Joe Biden amerikai elnököt alakította. Legutóbb a kanadai The Weeknd legfrissebb albumán, a "Dawn FM"-en szerepelt.

CNN/para