Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Jennifer Lawrence csak részegen tudott szexelni egy nős férfival

Kellemetlenül érezte magát Jennifer Lawrence, hogy élete első szexjelenetét éppen egy nős férfival kell leforgatnia. Ezt csak alkohollal tudta elviselni – írja a Nők Lapja Café.

Jennifer Lawrence csak részegen tudott szexelni egy nős férfival
Fotó: TASR/AP

A Hollywood Reporternek mesélt minderről Jennifer Lawrence, aki az intim jeleneteket amúgy sem veszi túl könnyedén. Ahogy már korábban fogalmazott, nincs benne semmi természetes, és még a gondolattól is kirázza a hideg.

Chris Pratt partnereként a Passangers című filmben hatványozottan rosszul érezte magát, hiszen élete első szexjelenetét kellett leforgatnia.

„Nagyon nagyon leittam magam, de ettől csak még idegesebb voltam, mert amikor hazaértem, már azt kérdeztem magamtól, hogy mit is tettem? Nem emlékeztem.”

Mindezt a rossz érzést és bűntudatot csak fokozta, hogy Pratt nős ember. Pedig mindenki azt hitte, Jennifer Lawrence-t, aki a meztelen képeiről is természetesen beszél, na őt aztán nehéz zavarba hozni. A legutóbbi premieren is szívesen vette a meghívást, amikor itallal kínálták.

„Ez volt az első alkalom, amikor nős férfival csókolóztam, és a gyomrom is összerándult. Tudtam persze, hogy ez csak a munkám, de a gyomromnak ezt nem tudtam megmagyarázni. szóval, végül felhívtam az anyukámat, és azt kértem, mondja, hogy ez teljesen rendben van így.”

Miközben a vörös szőnyeges eséseit Jennifer Lawrence könnyedén veszi, a munkájában a hibátlanra törekszik. Éppen ezért remélte, hogy a jelent elég valósághűre sikeredett, miközben rosszul érezte magát a forgatáson.

„Sosem tudod, mi a túl sok ilyen esetben. Mindent valóságosra szeretnél, de ott van az a de.”

Hogy mennyire jogosak Jennifer Lawrence félelmei, kiderül a filmbemutató után, mivel akkor mindenki láthatja a jelenetet. Ha túl valósághű, akkor mi számítunk arra, hogy Chris Pratt és Jennifer Lawrence kapcsolatát kicsit eltúlozzák majd. 

Nők Lapja Café