Jennifer Aniston már nem rejtegeti az igazságot - elárulta, hogy miért nem született gyermeke (FOTÓK)

A színésznő az Allure magazinnak igazán őszinte interjút adott. Aniston beszélt anyává válás iránti vágyáról és igyekezetéről, bevallotta, hogy több mesterséges megtermékenyítésen esett át, és nem hagyta ki a válás témáját Brad Pitt-ől sem - írja a Markíza.

Jennifer Aniston már nem rejtegeti az igazságot - elárulta, hogy miért nem született gyermeke (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: Wikipédia)

A Jóbarátok című sorozat sztárja elmondta, hogy évekig zavarta minden cikk és pletyka arról, hogy ő egy karrierista, aki nem akar gyereket vállalni. Valójában minden lehetséges módon próbálkozott.

„Megpróbáltam teherbe esni. Nehéz utazás volt ez számomra”

– mondta Jennifer, akinek ezen a nehéz úton is szembe kellett néznie a nyilvánossággal. Rajongói és újságírói évek óta követik őt, hátha terhes már, kérdezik tőle, mikor lesz végre anya, a külföldi nők pedig "jobban törődnek a méhével, mint a sajátjukkal".

„Annyi évnyi spekuláció... Nagyon nehéz volt. IVF-en estem át, ittam kínai teákat. Mindent beleadtam, és bármit megtennék, ha valaki azt mondaná, hogy fagyasszam le a petesejtjeimet. Tégy magadnak egy szívességet. A hajó már elment. De nem sajnálok semmit. Tulajdonképpen megkönnyebbülést is érzek, mert már nem kell ezen gondolkodnom, és nem kell azt mondanom, hogy talán, talán, talán..."

– folytatta.

Jennifer bevallja, hogy nagyon frusztrálta, hogy minden újságba azt olvasta, hogy ő csak sztár akar lenni, és nem fontos számára a család intézménye. Sokan még azt is a fejéhez vágták, hogy Brad Pitt-től való válásának oka az volt, hogy nem szült neki gyereket.

„Csak a karrieremet építettem. Isten ments, hogy egy nő sikeres legyen és ne szüljön gyereket. A férjem pedig azért hagyott el, mert nem szültem neki gyereket. Ezek abszolút hazugságok. Jelen pillanatban nincs mit titkolnom”

– ismerte el az interjúban.

Amikor a házasságról volt szó, a színésznő azt mondta, hogy "Soha ne mondd, hogy soha", de aztán hozzátette, hogy nem érdekli ez. Azt azonban bevallotta, hogy szeretne egy kapcsolatot:

„ Csodálatos lenne hazajönni, valaki karjaiba esni, és azt mondani, hogy nehéz nap volt."

Jennifer kétszer volt házas, először 2000 és 2005 között Brad Pitt, majd 2015 és 2017 között Justin Theroux feleségével, akivel még nem zárták le a válásukat.

Egy őszinte interjúban nagyon részletesen mesélt szülei válásának traumájáról és gyermekkoráról is. Elmondása szerint már megbocsátott anyjának és apjának. Azt azonban megérti, hogy akkoriban az emberek nem törődtek mentális egészségükkel, és nem kerestek pszichológusokat és terapeutákat.

Markíza/para