Jason Momoa bocsánatot kért azután, hogy fényképeket készített a Sixtus-kápolnában, ahol egyébként tilos fotózni (VIDEÓ)

Az Aquaman sztárja, Jason Momoa az Instagramon kért bocsánatot, amiatt, hogy a Sixtus-kápolnában fotózkodott – írja a CNN.

Jason Momoa bocsánatot kért azután, hogy fényképeket készített a Sixtus-kápolnában, ahol egyébként tilos fotózni (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Wikipédia)

A 42 éves színész jelenleg Rómában forgatja a Fast X-et, ami a Halálos iramban saga 10. része.

A színész május 9-én a kápolna falait és mennyezetét díszítő híres Michelangelo-festmények alatt tett közzé magáról felvételeket. A képaláírásban ezt írta:

"SZERETLEK OLASZORSZÁG, milyen gyönyörűen kezdődik a napunk, amikor élvezzük RÓMA szépségeit."

A rajongók azonban gyorsan felhívták arra a figyelmét, hogy tilos fényképezni vagy videózni a Vatikánvárosban található kápolnában.

Szombaton Momoa egy újabb, edzés közben készített videót tett közzé, amiben az őt ért kritikákkal kapcsolatban szólalt meg.

"Ez az utolsó napom Rómában, és szeretlek titeket és Olaszországot"

- mondta, miután letette a súlyzókat.

"Ha valaha is azt gondolta, hogy nem tisztelem a kultúráját, nem ez volt a szándékom"

- jelentette ki a színész.

"Azt vettem észre, hogy az emberek nagyon szeretnének velem fényképezkedni. Nagyon tisztelettudó voltam, és engedélyt kértem arra, amiről úgy gondoltam, hogy rendben van. Soha nem akarnék olyat tenni, amivel nem tisztelném valaki kultúráját. Tehát ha úgy érzik, ezt tettem, akkor bocsánatot kérek."

A bocsánatkérő videót ezidáig több mint 3 és fél millióan nézték meg az Instagramon.

CNN/para