Istenes Bence és Csobot Adél búcsút int Magyarországnak

Istenes Bence arról tájékoztatta a rajongóit, a nyilvánosságot, hogy párjával, Csobot Adéllal és kisfiukkal Németországba költöznek – írja a 24.hu.

“Természetesen minden munkát elvégzek, amiben számítanak rám ősszel, vagyis az állandó bázisunkat tesszük át Németországba. Korrekt srác vagyok, nem hagynék senkit cserben. De amint vége az őszi televíziós szezonnak, elkezdünk csomagolni, de ez nem jelenti azt, hogy feladnám az itthoni karrierem. Abban állapodtunk meg az RTL-lel, hogy bármilyen feladatra ugyanúgy készen állok a jövőben is, hiszen a csatorna alkalmazottja maradok, így ha szükség lesz rám valamilyen műsorban, akkor arra az időre visszatérek Magyarországra”– Bence minderről Szily Nórának a life.hu interjújában beszélt.

Istenes azt mondta, új impulzusokra, kihívásokra vágyik. Az a vágya, hogy odakint is televíziózással foglalkozzon, volt már castingokon is, sőt már kapott ajánlatokat is.

“Azt kértem, hogy fél évet hadd dolgozzak a háttérben – nem képernyőn –, hogy német társaságban legyek, hogy visszajöjjön a nyelv… Azt érzem, hogy hisznek bennem, úgyhogy előttem van a lehetőség… (…) A német televíziózásban vannak olyan formátumok, amelyekre nagyon vágyom. Ott is fut tehetségkutató és reality, amiket nagyon szeretek, de ezeken kívül még készül tíz másik műsor is. Sokkal nagyobb a piac. (…) Ez az egyik része, a másik pedig a gyerek. Megtanulhatja a nyelvet, láthat egy másik kultúrát. (…) Ha úgy alakul, bármikor visszajöhetünk, sőt folyamatosan vissza is fogunk járni, akár az RTL-es munkák miatt, de a barátaink és a család miatt is időközönként hazajövünk.”

24.hu/life.hu