Ilyen volt Boris Becker első napja a börtönben

Boris Becker elhidegült felesége megtörte hallgatását, miután az egykori teniszsztárt két és fél év börtönbüntetésre ítélték csődcsalás miatt - írja a Mirror.

Ilyen volt Boris Becker első napja a börtönben
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Piers Morgan műsorában a holland modell, Lilly Becker azt mondta, hogy teljesen "összetört" az ítélethirdetéskor.

Lilly azt is elárulta, hogy Boris "jól van, amennyire csak lehet", és azt is megjegyezte a német híresség, hogy, "nem éppen egy ötcsillagos szállodáról van szó, igaz?"

A hatszoros Grand Slam-bajnok pénteken érkezett meg a Wandsworth börtönbe, miután a bíróság 30 hónapos börtönbüntetésre ítélte, amelynek felét fogja letölteni rács mögött. Beckernek azért kellett börtönbe mennie, mert elrejtett 2,5 millió fontnyi vagyont és kölcsönöket, hogy elkerülje adósságai kifizetését.

Boris jelenlegi társával, Lilian de Carvalho Monteiro politikai kockázatelemzővel együtt érkezett a Southwark Crown Court elé az ítélethirdetésre. A pár 2020-ban kezdett el randevúzni.

A volt feleség, Lilly ott volt a tárgyalóteremben. Arról a pillanatról, amikor a bíró elítélte Borist, azt mondta:

„Teljesen összetörtem. Nem hittem el, amit hallok, mert egészen addig meg voltam győződve, amíg a bíró nem hozott ítéletet, hogy két és fél évnél egy kicsit kevesebb lesz."


Az exnej azt is elárulta, hogy még mindig Becker felesége annak ellenére, hogy már négy éve szakítottak. Arról is szót ejtett, hogy kapcsolatuk "igaz szerelmi történet volt".

"Nem arról van szó, hogy nem akarok elválni. A megfelelő időben kell intéznünk a dolgunkat."

Amikor Piers megkérdezte, hogy szereti-e még Borist, azt válaszolta:

"Természetesen szeretem."

Lilly elmondta, hogy a Borishoz legközelebb állók "összefogtak", és barátnőjével, Liliannal közvetlenül az ítélethirdetés után keresték meg egymást.

"Azért vagyok itt, hogy megmutassam mindenkinek, egy csomó igazán erős nő van mögötte, és akik nem azért vannak itt, hogy beszéljenek helyette, hanem hogy megvédjék"

- jegyezte meg.

Lily szerint a „a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kellett tennie" az volt, amikor elárulta 12 éves fiuknak, hogy az apjának börtönbe kell mennie.

Arról is beszélt, hogy fia mindenképp meg akarja látogatni az apját a börtönben, amint ez lehetséges lesz.

Lilly és a teniszsztár kilenc év házasság után 2018-ban jelentették be válásukat.

Mirror/para