Hoppon maradtak a szlovákiai rajongók, nem engedték be őket Ed Sheeran koncertjére

Hiába a drága jegyek, nem mehettek be a koncertre.

Hoppon maradtak a szlovákiai rajongók, nem engedték be őket Ed Sheeran koncertjére
Fotó: tvnoviny.sk

Arra panaszkodott több hazai rajongó, hogy nem engedték őket be Ed Sheeran bécsi koncertjére, holott érvényes belépőjegyük volt  rendezvényre. A Markíza utánajárt, pontosan mi is történt.

Az ismert angol énekes bécsi koncertjére szóló jegyeket rövid időn belül elkapkodták, már hónapokkal a rendezvény előtt nem lehetett jegyhez jutni, kizárólag a Viagogón keresztül.

A Viagogo egy belépőjegyek forgalmazásával foglalkozó oldal, az itt lefoglalt jegyeket azonban nem közvetlenül a cégtől vásárolhatjuk meg, az oldal csupán közvetítő szerepet játszik az eladó és a vevő közt.

A televízió által megszólaltatott rajongó elmondta, az oldalon keresztül Olaszországból vásárolt jegyet a koncertre, csakhogy a belépéskor problémája akadt vele. A jegyek ugyanis névre szólóak voltak, és kizárólag azt engedték be a jeggyel, akinek a neve rajta volt. A szervezők ezáltal igyekeztek megakadályozni a jegyüzérkedést.

A Markízának egyelőre nem sikerült elérnie a Viagogo ügyfélszolgálatát. Az elégedetlen vásárlók panaszt tehetnek a vállalatnál.


(tvnoviny.sk)