Hiába szabadult meg Britney Spears 13 év után az apjától, időre van szüksége ahhoz, hogy a sebei begyógyuljanak

Britney Spears a "gyógyulásra" összpontosít azután, hogy a bíróság kimondta, édesapja már nem gondviselője többé - írja az amerikai NBC.

Hiába szabadult meg Britney Spears 13 év után az apjától, időre van szüksége ahhoz, hogy a sebei begyógyuljanak
Jamie Spears (balról) és Britney Spears (Fotó: AP)

Az amerikai énekesnő 13 évvel ezelőtt, idegösszeomlása után került édesapja gyámsága alá. Britney az apja beleegyezése nélkül szinte semmit sem csinálhatott, magánéleti kérdésekben is ő döntött helyette, sőt, Jamie Spears kezelte 60 millió dolláros vagyonát is.

Britney júniusban arról beszélt, hogy apja teljesen tönkretette az életét, uralkodott felette, és örömét lelte abban, hogy fájdalmat okozhat neki. A pár nappal ezelőtti bírósági döntés után azonban már sokkal jobban érzi magát a bőrében.

"Bár történtek változások és ünneplésre méltó dolgok az életemben az elmúlt napokban, egyelőre nincs szó teljes gyógyulásról. Nagy hálával tartozom azoknak, akik támogatnak, kitartanak mellettem. Idő kell ahhoz, hogy teljesen megnyugodjak és fellélegezzek"

- írta az Instagram oldalán.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő a vőlegényével, Sam Ashgarival  pihenésképp rövid vakációra utazott.

A legközelebbi bírósági meghallgatásra november 12 -én kerül sor, amikor is Britney ügyvédjének, Mathew Rosengartnak szándékában áll bemutatni a bíróságnak a gyámság teljes megszüntetésére vonatkozó tervét.

NBCNews/para