Harry herceg sokkolta a nyilvánosságot - kijelentette, hogy nem akarta bántani a családját, de mégis erőszaktevőkhöz hasonlította őket

Harry herceg Anderson Cooper amerikai újságírónak adott interjújában kijelentette, hogy soha nem állt szándékában ártani királyi családnak – írja a Nový Čas.

Harry herceg sokkolta a nyilvánosságot - kijelentette, hogy nem akarta bántani a családját, de mégis erőszaktevőkhöz hasonlította őket
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Ehhez hozzátette azt is, hogy ennek ellenére úgy érezte, meg kell osztania történetét a nyilvánossággal, hogy bebizonyítsa , hogy nem felesége, Meghan volt az, aki tönkretette a kapcsolatát bátyjával, Vilmossal.

„Nem az volt a célom azzal, amit leírtam, hogy bántsam a családomat"

– mondta Harry.

A herceg azonban megváltoztatta a retorikáját egy brit műsorvezetővel és régi barátjával, Tom Bradbyvel készített interjúban.

Állítása szerint mindkettőjüket arra akarták kényszeríteni, hogy Kaliforniába költözzenek, és Harry szerint nem is mutattak hajlandóságot a békülésre. Ugyanakkor a királyi család tagjait "erőszaktevőkhöz" hasonlította, akikről azt feltételezi, hogy résztvevői és okozói voltak annak a szenvedésnek, amelyet felesége állítólag átélt Nagy-Britanniában.

A Good Morning America című műsorban még azt is kijelentette, hogy ő és Meghan soha nem költöznek vissza az Egyesült Királyságba.

"Nem hiszem, hogy ez valaha is lehetséges lesz" 

– tette hozzá a brit herceg.

Nový Čas/para