Harry herceg neve is felmerült egy P Diddy amerikai rapper ellen indított perben

A híres amerikai rappert Rodney Jones producer és operatőr, alias Lil Rod perelte be. Egy korábbi munkatárs azzal vádolta Diddyt, hogy "benyúlt a péniszemhez és a végbélnyílásomba"-  írja a Čas.sk.

Harry herceg neve is felmerült egy P Diddy amerikai rapper ellen indított perben
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A zenészt nemi erőszakkal és szexuális kereskedéssel is vádolják, de ő mindent tagad.

Kedden Diddy két otthonában is razziát tartott az amerikai szövetségi rendőrség. A rappert később a floridai Miami repülőterén kapták el magánrepülőgépén, de rövid vallomás után elengedték őt. Szomszédja kommentálta a razziát, és elárulta a médiának, hogy a rapper házánál gyakran jelentek meg prostituáltakkal teli furgonok.

Egy forrást azt mondta a az NBC News-nak, hogy a razzia összefügghet egy szövetségi nyomozással, amely szexuális kereskedelmet, szexuális zaklatást, valamint illegális kábítószerek és lőfegyverek terjesztésével vádolja. Az amerikai média olyan felvételeket is közölt, amin az volt látható, ahogy a rendőrök elkobzott tárgyakat tartalmazó dobozokat vittek el a rapper otthonából.

Harry brit herceg neve is megjelent a perben. Lil Rod producer kijelentette, hogy Diddy állítólagos szexpartijaira azért vonzották a vendégeket, mert a rapper "hírességekhez, például híres sportolókhoz, politikai személyiségekhez, művészekhez, zenészekhez és nemzetközi méltóságokhoz, például Harry brit királyi herceghez is közel kerülhetnek"– írja a Daily Mail.

Harry és testvére, Vilmos herceg egy 2007-es bulin találkoztak Diddyvel, hogy megköszönjék mindenkinek, aki részt vett a "Concert for Diana" jótékonysági koncerten a Wembley Stadionban. Bár Harry neve szerepel a perben, nem vádlott, és nem is vádolták meg bűncselekménnyel.

A zenei vezető előadta az "I'll Be Missing You"" című jótékonysági rendezvényen, amelyet a herceg néhai édesanyja, Diana hercegnő tiszteletére rendeztek. Harry és Diddy ezután egy közös fotón pózoltak Kanye West rapperrel. Azt azonban nem tudni, hogy találkoztak-e még ezután.

Négy hónappal ezelőtt Diddy peren kívül megegyezett volt barátnőjével, Cassie-vel, aki nemi erőszakkal és mentális bántalmazással vádolta meg. Ő az egyike azon keveseknek, akiket pénzzel el tudott hallgattatni.

 Čas.sk/para