Három jó tanács ahhoz, hogyan kerüljük el a másnaposságot (VIDEÓ)

A seattle-i Nicolle Merrilyn médium három rituálét osztott meg a TikTokon, amelyeket akkor alkalmaz, amikor el akarja kerülni a másnaposságot - írja a Topky.

Három jó tanács ahhoz, hogyan kerüljük el a másnaposságot (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

Nicolle azt állítja, hogy képes megvédeni az auráját, megtisztítani magát a negatív energiáktól, és arra programozza az egész testét, hogy kipihenten ébredjen a bárokban töltött éjszakák után.

Szerinte az emberek szivacsként szívják magukba az energiát. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a bárban a pultos például parkolási bírságot kapott, negatív energiája átkerülhet az italunkba, és az ital megivása után az felszívódik a szervezetünkben. Nicolle azt mondta, hogy nem iszik túl gyakran, de amikor iszik, három rituálét gyakorol.

"Az alkohol fellazítja az önfenntartás ösztönét és megnyitja az elmét, így fogékonyabbá válik a negativitás befogadására. Ezért a részeg emberek néha teljesen másképp viselkednek, mint józan állapotban. Úgy érzed, mintha valami úrrá lett volna rajtad"

mondta Nicolle.

Három jó tanács

A védekezés első módja az auránk peremére helyezett pajzs. Nicolle kijelenti, hogy csukjuk be a szemünket, és képzeljünk el például egy rózsát. "Hagyd, hogy a rózsa alkalmazkodjon a tudatodhoz. Vagy tudat alatt írd rá a nevedet, vagy küldj neki energiát a szívedből. A részed lesz. Ez a rózsa ezután elnyeli a rád irányuló energiát. Alkoholfogyasztás esetén ez tökéletes védelem”

– magyarázza.

Továbbá Nicolle megemlíti, hogy egy pohár alkoholt tesz maga elé, és várja, hogy a többi embertől származó energia (a fenti csapos példa) és a negatív energia elpárologjon. A harmadik és egyben utolsó pont az, hogy eldöntöm, vajon miért is akarok alkoholt inni, és keverés közben beküldöm ezt a gondolatot az italba, amit háromszor az óramutató járásával ellentétes irányban megkeverek. Elmondása szerint így a negatív energia minden maradványa kiürül az italból. Az egész folyamat kevesebb mint egy percig tart, és Nicolle szerint legalább egy próbát megér.

 

@nicollemerrilyne How has your relationship to alcohol changed since having a spiritual awakening? I rarely drink anymore (not against it just my choice) but when I do, these 3 rituals SAVE ME! @Nicolle | Spiritual Mentor Try them and let me know how it works for you! #alcohol #sobercurious #spirituality #psychicmedium #spiritualawakening #healingjourney #heal #spiritualitytiktok #personalgrowth #energy Au Revoir - Sweet After Tears

Topky/para