Halálra rémisztette a modellt a WC-csészében megbúvó mérges pók - azóta félve megy ki a mosdóba (VIDEÓK)

Gabriella Pizzato ausztrál modell megdöbbent, amikor a legnagyobb mérgező pókkal találkozott a WC-jében – idézi az Obkec az Indy100-at.

Halálra rémisztette a modellt a WC-csészében megbúvó mérges pók - azóta félve megy ki a mosdóba (VIDEÓK)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Félelmetes élményét azonnal megosztotta rajongóival a közösségi oldalán. Az arachnofóbiában szenvedők nem ajánlott a videó megnézése.

"Kimentem  WC-re, és amikor elvégeztem a dolgom észrevettem, hogy egy hatalmas pók van a vécécsészében. Körülbelül 20 percig ültem ott!"

– mondta a modell.

"Úristen, meg akarom mutatni, mekkora. A sírás fojtogat"

– folytatta Pizzato.

"Óriási. Istenem, most vettem észre a lábát."

A pók végtagjai nagyon ijesztőnek tűntek, a modell pedig szó szerint megbénult a félelemtől.  Csak néhány másodpercre jelent meg, aztán elbújt egy vécépapír alá.

"Fogalmam sincs, hogyan fogok legközelebb mosdóba menni"

– írta a videó alá.

@gabpizzato Watch till the end I have no idea how I’m ever gonna goto the toilet again #spider #australia #fyp  original sound - Gabriella Pizzato

Gabriella a világ legnagyobb pókfajával találkozott, amelynek legfeljebb 30 centiméteres a lábfesztávolsága. Bár ennek a póknak a harapása mérgező, általában nem halálos az emberek számára. Súlyos fejfájást, duzzanatot, hányást vagy szívdobogásérzést okozhat a csípése.

A videó megjelenése óta a modell nagy figyelmet kapott. Félelmetes felvételeit több millióan nézték meg.

"Soha többé nem megyek ki a mosdóba. Köszönöm"

- kommentálta az egyik hozzászóló. 

A következő videóban aztán Gabriella megmutatta, hogyan megy ki vécére e kellemetlen élmény után. Először alaposan leöblíti, majd felemeli a tányért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs benne valami.

@gabpizzato Reply to @taylaskye original sound - Gabriella Pizzato

Obkec/para