Halállal fenyegetett meg három hírességet két zsidó rapper (VIDEÓ)

Két izraeli rapper muzulmán hírességek meggyilkolására szólított fel egy dalban, amely országuk nem hivatalos háborús himnuszává vált - írja a Nový Čas.

Halállal fenyegetett meg három hírességet két zsidó rapper (VIDEÓ)
Fotó: Instagram - Screenshot

Dua Lipát,  a modell Bella Hadidot és az egykori pornószínésznőt, Mia Khalifát fenyegették meg.

Az ismert izraeli rapperduó, Ness és Stilla három hónapja adott ki egy rapdalt Harbu Darbu címmel, ami magyarul káoszt jelent. Azóta 18 millióan nézték meg a szerzeményt a YouTube-on. A dalban a zenészek három ismert hírességet fenyegetnek meg, azt állítva, hogy az Izraeli Védelmi Erők (IDF) "vihart szórnak" rájuk.

Mindhárman háborúellenes érzelmeket fejeztek ki.

A videoklipben Ness és Stilla táncol, és kézzel lövöldöznek. A dal héber nyelvű, de lefordítása után azonnal kiderül, hogy a szöveg eléggé agresszívre sikeredett.

"Végül minden kutya azt kapja, amit megérdemel. Bella Hadid, Dua Lipa, Mia Khalifa. Az összes IDF egység arra jön, hogy a Harbu Darbu (káoszt) a fejére szórja”

– áll a szövegben.

A rapperek azért emlegetik Dua Lipát, mert tűzszünetre szólított fel a gázai háborúban.

„Minden nap fáj a szívem Izrael és Palesztina népéért. Gyászolom azokat, akik életüket vesztették az izraeli támadásokban”

– írta az énekes.

Bella Hadidot is támadják megnyilvánulásai miatt. Az egyik során ezt mondta:

"Bár vannak reményeim és álmaim a palesztinokkal kapcsolatban, egyik sem vonatkozik arra, hogy ártsanak a zsidóknak."

Mia Khalifa volt libanoni pornószínésznő dicsérte a Hamász terroristáit az izraeli mészárlás után. Később bocsánatot kért kijelentései miatt.

Gal Gadot  izraeli színésznőt is megfenyegették. A Hamász ellen emel szót a közösségi oldalain. Novemberben Gadot filmvetítést szervezett, amely során levetítették azt a dokumentumfilmet, amely a Hamász által az Izrael elleni támadás során elkövetett borzalmakat dokumentálja. A palesztin-párti támogatók a népirtás támogatásával vádolták meg őt, Izrael pártolói azonban megvédték őt.

Nový Čas/para