Ha levelet küldenél, de nem tudod a pontos címet, itt van erre a világ legjobb megoldása!

Izlandon fantasztikus momentumok tanúi lehetünk, többek között annak, hogy a rendőrség kedves és humoros, mint az az Instagram-oldaláról is kiderül, de ez most mellékes. Innen származik ugyanis az a megoldás is, amit egy helyi választott, hogy eljuttassa levelét egy ismerőséhez.

Ha levelet küldenél, de nem tudod a pontos címet, itt van erre a világ legjobb megoldása!
Fotó: Reddit / Index

Izlandon nem laknak sokan, hozzávetőlegesen 340 ezren, aminek a kétharmada ráadásul a fővárosban, Reykjavíkban vagy annak környékén, ezért is egyszerűbb megtalálni a sűrűjében egy helyet, ha épp nem is tudjuk a pontos címet. Településeik ugyanis nem túl bonyolultak, lényegében rá lehet őket rajzolni egy levélborítékra. Így tett emberünk is, aki Búðardalur városába szeretett volna eljuttatni egy postai levelet, de hogy azon belül hova, azt már nem tudta megadni, viszont körül tudta írni. 

Odaírta hát, hogy a levélnek egy lovas farmra kellene eljutnia, ahol egy izlandi-dán pár él három gyermekével, és rengeteg birkájukkal. Emberünk még azt is tudni vélte, hogy a pár hölgy tagja egy helyi szupermarketben dolgozik, és odarajzolta a borítékra a rögtönzött térképet, sajátos módon megkönnyítendő a postás dolgát. Hát nem csodás?!

(parameter/via Index)