Győzike megint bajba került

A showman celebet nemrégiben felmentette az adóhatóság, döntésük szerint mégsem sikkasztott és csalt adót.

Győzike megint bajba került
Archív felvétel

Gáspár Győző akkor a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy a kálváriája még várhatóan nem ért véget. Erre jött most a salgótarjáni rendőrség nyomozása, mely okirattal való visszaéléssel hozta összefüggésbe.

"Korábban Evelin adott nekem egy meghatalmazást, hogy én, mint az édesapja, intézzem az ügyeit. Elfoglalt az iskola miatt, hosszú hónapokig dolgozott a diplomamunkáján, ezért nem volt mindenre ideje. Az állt a papíron, hogy az adóbevallását, a folyószámlaügyeit és egyéb dolgait is intézhetem. Most valaki feljelentést tett, hogy tudomása van arról, a dokumentumot nem is Evelin írta alá, hanem oda lett hamisítva a neve" - mesélt róla a Blikknek.

Őt és lányát is beidézte a rendőrség kihallgatásra, egyelőre azonban ismeretlen tettes elln folyik a nyomozás.

Győzike elmondása szerint a rendőrség előtt már két tanú is igazolta, hogy valóban ő írta alá a dokumentumot. "Kértem időpontot, hogy bemehessek még a kihallgatás előtt, mert tudni akarom, miért csinálják ezt velünk. Ebbe fogok tönkremenni a családommal együtt! Mi lenne velem, ha nem lenne pénzem ügyvédre? Már rég börtönbe zártak volna, és csak utólag derülne ki, hogy ártatlan vagyok, mint legutóbb is" - magyarázta.

(Blikk)