A gyilkossággal vádolt szaúdi herceggel randizik Lindsay Lohan! – FOTÓ

Az egykor tündéri gyereksztár, Lindsay Lohan jó ideje a botrányaival kerül a címlapokra. Korábban az alkohol- és drogfüggősége, később az elszúrt plasztikai műtétei, most pedig a bizarr viselkedése és más sztároknak írt kínos kommentjei miatt kerül középpontba.

A gyilkossággal vádolt szaúdi herceggel randizik Lindsay Lohan! – FOTÓ
Fotó: AP

Most pedig kiderült, hogy a színésznő a szaúdi herceggel, Mohammad bin Salmannal randevúzik, akit tavaly megvádoltak Jamal Khashoggi újságíró meggyilkolásával - írja a Femina. A vád nem alaptalan: az ENSZ egyértelmű bizonyítékokat kapott az emberölést illetően, azonban a pénze és a hatalma megvédte a herceget a börtöntől.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Az egész világot megrázta a riporter halálának híre, akit elkábítottak, majd egy műanyag zacskóval megfojtottak az isztambuli szaúdi konzulátuson. Úgy fest, a színésznő nem hisz a vádakban, ugyanis nagyon közel került a herceghez, akivel már egy éve titokban találkozgat.

A pár tavaly, egy Forma-1-es mérkőzésen ismerkedett meg egymással, Mohammad pedig azonnal felfigyelt a színésznőre. Lohan nagyon népszerű a Közel-Keleten a Frame című filmje miatt, melyben a szaúdi kultúrát mutatja be a nők szemszögéből. A Page Six szerint a herceg minden földi jóval elhalmozza az egykori gyereksztárt, egy kimeríthetetlen bankkártyát ajándékozott neki, és magángéppel furikázza mindenhova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Femina