"Greenwood a való életben sokkal szégyenlősebb, mint az ágyban" - vallott a manchesteri ifjú titánról az izlandi szépség

Kitálalt a Miss Universe Iceland döntőse, aki egy randiappon ismerkedett meg Mason Greenwooddal - írja a Mirrorra hivatkozva a 24.hu.

"Greenwood a való életben sokkal szégyenlősebb, mint az ágyban" - vallott a manchesteri ifjú titánról az izlandi szépség
Nadia Gunnarsdottir

Komoly port kavart az angoloknál, hogy a labdarúgó válogatott két ifjú sztárja, a Manchester Unitedben futballozó Mason Greenwood és a városi rivális Manchester Cityt erősítő Phil Foden megszegték a koronavírus miatti karanténszabályokat, mikor a válogatottal Izlandon tartózkodtak. Az már csak olaj volt a tűzre, hogy a két futballista nőket vitt fel a csapat szálláshelyéül szolgáló hotelbe, így másnap ki is rakták mindkét játékost a keretből.

A történet most vett egy ennél is pikánsabb fordulatot, ugyanis a Mirror szerint az egyik érintett nő, a tavalyi Miss Universe Iceland döntőse, Nadia Gunnarsdottir megosztott pár részletet a „duplarandiról”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NADÍA SIF LÍNDAL (@nadiiasif) által megosztott bejegyzés,

"Masonnal egy randiappon keresztül ismerkedtünk meg, mikor már Izlandon voltak a válogatottal. Lecsekkoltam az Instagramját, szóval tudtam, hogy focista, a Manchester Unitedben játszik, és Izland ellen is szerepelt" – kezdi ecsetelni a történteket Nadia, aki azt követően beszélt meg találkozót a támadóval, hogy az abszolválta élete első felnőtt válogatott meccsét. Mivel a játékosok nem hagyhatták el a hotelt, a lány házhot ment, ahova az unokatestvére, Lara vitte el.

Mikor odaértem, Masonnel volt egy másik srác, Phil, akiről akkor fogalmam sem volt, kicsoda. Mason azt kérdezte, vannak-e közelben barátaim. Szóval írtam Larának, hogy forduljon vissza.

Itt jegyzi meg Nadia, hogy a játékosoknak volt egy egészen fura kérése: arra kérték az unokatestvérét, útközben ugorjon be valahová és vegyen nekik édességet.

Az este folyamán négyesben lazultak, Nadia elmondása szerint Greenwood falta be szinte az összes édességet, Foden alig pár darabot evett. Intim részletekbe ugyanakkor nem bocsátkozott a 20 éves modell, mindössze annyit árult el, Greenwood a való életben sokkal szégyenlősebb, mint az ágyban.

(24.hu)