Gesztesi Károly mindig tudja, mennyit ihat

Gesztesi Károly hónapok óta a címlapokon szerepel vélt alkoholizmusa, titokzatos betegségei és állítólagos önpusztító életmódja miatt. A színész miatt sorozatosan kellett lemondani színdarabokat amelyekben játszik, egy győri fellépésre például nem is ért oda. Amikor pedig tisztázni akarta magát a Mokkában, egy rendkívül szürreális beszélgetésbe bonyolódott Tvrtkóval – írja a 24.hu.

Friss hír, hogy Gesztesit egy izraeli, 60 előadásból álló szuperprodukció vezetőjének kérték fel, ami miatt állítólag egy időre elhagyja az országot. Erről, és alkoholproblémáiról kérdezte a Bors.

“Halálosan jól érzem magam itthon, eszem ágában sincs el­költözni. Egy munkafelkérés kapcsán jött szóba Iz­rael, intendánsnak hívtak egy hatvanállomásos színdarabba. Még nem válaszoltam, a hónap végéig van időm átgondolni, hogy mit szeretnék. Most egyébként egy szinkronmunkán dolgozom, Stallone bőrébe bújok.

Tökéletesen jól vagyok! Szeretem a jó borokat vagy a pálinkát, de szó sincs arról, hogy ön­pusztításba kezdtem volna. Ez hülyeség! Pontosan tudom, hogy mi­kor, mennyit ihatok.

Az a bizonyos Tvrtko-interjú… Aki érti a humort, az láthatta, hogy csak szívattam a barátomat. Nem akartam egyetlen kérdésére sem válaszolni, nem voltam sem ré­szeg, sem másnapos. Szeretek élni, jól élni, és bár hajlamos vagyok a gyertyát mindkét végén égetni, nem áldoznék fel mindent, amiért évtizedeken át megdolgoztam” – jelentette ki határozottan Gesztesi Károly.

24.hu/Bors