Gérard Dépardieu körül újfent forr a levegő: Újabb nők gyanúsították meg őt szexuális zaklatással

Gérard Depardieu francia színész ellen újabb büntetőeljárás indul szexuális zaklatás és szexista sértések miatt - írja a Topky.

Gérard Dépardieu körül újfent forr a levegő: Újabb nők gyanúsították meg őt szexuális zaklatással
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Pénteken egy 53 éves díszletkészítő egy 2021-es eset miatt perelte be Depardieu-t.

Az Amélie keresztnévvel azonosított nő szexuális zaklatással vádolja a filmsztár, ami az elmondása szerint a Jean Becker által rendezett Les volets verts forgatása során történt, 2021. szeptember 10-én Párizsban

A Mediapart online magazin szerint Depardieu állítólag számos sértő megjegyzést tett rá, és "brutálisan megragadta" és elkezdte őt tapogatni a derekától, a hasán keresztül egészen a mellkasáig. A színészt a biztonságiak állították meg.

A Mediapart arról is beszámolt, hogy a forgatócsoport másik tagja, egy 33 éves rendezőasszisztens azzal gyanúsította meg a 75 éves Depardieu-t, hogy ugyanazon a forgatáson kétszer megragadta a mellét és a fenekét. Ez a vallomása szerint  augusztus 31-én történt.

Depardieu-t, aki több mint 200 filmet készített, egy külön ügyben vádolják Charlotte Arnould színésznő megerőszakolásával. Több mint egy tucat nő gyanúsította meg őt e szexuális zaklatással. A színész tagadja az összes vádat.

Topky/para