Frankl András szerint már nem látjuk viszont élve Michael Schumachert

gphirek.hu a 84 éves újságíróval, Frankl Andrással közölt exkluzív interjút, aki évtizedek óta foglalkozik a Forma-1-gyel – írja a 24.hu.

Frankl András szerint már nem látjuk viszont élve Michael Schumachert
Fotó: TASR/AP - archív

Az interjúban számos emlék mellett szóba került Michael Schumacher is. Az újságíró a kómában fekvő hétszeres német világbajnokkal kapcsolatban elmondta: el sem tudjuk képzelni Corinna (Schumacher felesége) mi mindent tett meg eddig azért, hogy a férjét életben tartsa, mindent eladtak, amit lehetett.

Arról is beszélt, hogy mindenkinek el kell fogadnia, hogy Michael Schumachert soha nem fogjuk már élve látni, mert, ha az ő hírneve nem volt arra elég, hogy a világ legjobb orvosai meggyógyítsák, akkor itt sok mindenben már nem lehet reménykedni.

Scumacherhez az ápóló személyzeten kívül a feleségén az öccsén, Ralf Schumacheren, a lányán, Gina-Maria Schumacheren, a fián, Mick Schumacheren, túl kizárólag Ross Brawnt, a korábbi menedzsere, és a FIA volt elnökét, és Jean Todtot engedik be hozzá.

Állítólag Michael Schumacher a szemével tud kicsit kommunikálni, így Frank megerősítette, egyáltalán nem legenda, hanem igaz, hogy gyakran Jean Todtal együtt ülnek a tévé előtt és nézik a futamokat.

Frankl szerint azért tartják életben, és azért nem mondják meg, hogy milyen valós esélyei vannak Michael Schumachernek, mert abban bíznak, hogy eljön a nap, amikor ez az agysérülés gyógyítható lesz.


(via24.hu)