A fiú levizelte a felvonó gombjait, majd olyasvalami történt, amire nem számított (VIDEÓ)

2018-ban a kínai közbiztonsági minisztérium olyan felvételt tett közzé, amin egy liftben vizelő srác látható. A hivatal a szülői felelősség fontosságára próbálta ezzel a videóval felhívni a figyelmet. A felvétel ellentmondó reakciót váltott ki a közösségi oldalakon - írja a Topky.

A fiú levizelte a felvonó gombjait, majd olyasvalami történt, amire nem számított (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pexels)

A liftben lévő biztonsági kamera azt rögzítette, ahogy a fiú a felvonó nyomógombjaira vizel. Amikor ki akart szállni, a lift meghibásodott, ekkor pánikba esett, és elkezdte nyomogatni az általa levizelt gombokat. Ezután a lámpák hirtelen lekapcsoltak, így a srác teljes sötétségben maradt.

A helyi sajtó információi szerint kis idő után ki tudott szállni a felvonóból.

A közösségi oldalak felhasználóinak véleménye megoszlott az esetről eltérő. Egyesek szerint a gyerek azt kapta, amit megérdemelt. Mások éppen ellenkezőleg, az egészsége miatt aggódtak, többen pedig a szüleit is kritizálták.

"Egy szemtelen gyerek mögött szemtelen szülők állnak"

- írta egy kommentelő.

Mint a BBC beszámolt róla, az apa megkérdőjelezte a videó hitelességét, mondván, fia nem tud ilyen magasra vizelni. Az apuka azt is tagadta, hogy az ő gyermeke látható a felvételen. Elmondása szerint az eset nem úgy történt, ahogy az a szóban forgó videón látható volt.

Topky/para