A férfi nem zavartatta magát a forgalmi dugóban - kiszállt az autóból, és levizelte annak ajtaját (VIDEÓ)

Az Adult Society nevű felhasználó által az Instagramon közzétett videó egy forgalmi dugót örökít meg, sok álló járművel - írja a Topky.

A férfi nem zavartatta magát a forgalmi dugóban - kiszállt az autóból, és levizelte annak ajtaját (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

A felvételen látható, hogy egy férfi kiszállt az autóból, és az autósok szeme láttára közvetlenül az autója ajtajára vizelt. A  jelek szerint az illető nem zavartatta magát. A videót egy autós rögzítette, aki szintén dugóban ragadt.

Egyesek kritizálták a férfi cselekedetét, mások megvédték, mondván, lehet, hogy olyan egészségügyi problémája volt, ami miatt egyszerűen ki kellett ürítenie a hólyagját. Példaként a cukorbetegeket említették, akiknek nehéz lehet a vizelési ingerük kontrollálása. Egyesek azonban felhívták a figyelmet arra, hogy a férfi alkoholos befolyásoltság alatt is lehetett, ami megmagyarázza a viselkedését.

A hasonló kellemetlen események elkerülése érdekében érdemes korlátozni a folyadékbevitelt vezetés előtt, különösen azokat, amelyek vízhajtó hatásúak, mint például a kávé. Ha ismeretlen útvonalat tervez, előtte ellenőrizze a pihenőhelyeket, hogy tudja, hol van a legközelebbi WC. Ha mégis olyan helyzetbe kerül, hogy nagyon kell pisilni, de nincs hova mennie, próbálj meg keveset mozogni, és lazítsa meg például a nadrágját, nehogy az nyomja a húgyhólyagot.

Topky/para