A férfi kissé bizarr módon emlékezett meg elhunyt feleségéről - élethű szobrot készíttetett róla (FOTÓ+VIDEÓ)

A 65 éves indiai Tapas Sandilya a koronavírus-járvány miatt vesztette el feleségét – írja az Obkec.

A férfi kissé bizarr módon emlékezett meg elhunyt feleségéről - élethű szobrot készíttetett róla (FOTÓ+VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Nagyon bizarr módon emlékezett meg róla. Pontos szilikon másolatot készítetett róla, és szinte mindig ott van vele. Amint arról az Independent portál is beszámolt, felesége kérte ezt tőle.

Sandilyának aki korábban Indiában Nyugat-Bengál állam kormányának dolgozott, 2021 májusában, a járvány második hulláma során hunyt el a felesége, Indrani. A nőt az orvosok egy közeli kórházba szállították, míg a férfinak karanténba kellett vonulnia. Az 59 éves nő nem sokkal később meghalt.

Az indiai férfi ezért úgy döntött, hogy felesége emlékére készíttet róla egy szilikon másolatot, ami nagyjából 3 ezer dollárba került. A selyem szárival (az indiai nők által viselt ruhadarabbal) és ékszerekkel díszített, 30 kilogrammos másolat jelenleg ott ül egy hintaszékben, amely Sandilyu szerint a kedvenc helye volt a párjának.

Sandilya azt nyilatkozta a médiának, hogy ezen a  szilikon másolaton keresztül próbálta teljesíteni felesége kívánságát.

"Tíz évvel ezelőtt meglátogattuk a Nemzetközi Krisna-tudat (ISKCON) templomát Mayapurban, és nem győztük megcsodálni a rendalapító, A.C. Bhaktivedanta Swami élőnek tűnő szobrát. Ekkor jelentette ki azt Indrani, hogy valami hasonlót szeretne, ha előbb hal meg, mint én”

– mondta a 65 éves férfi.

Felesége halála után ezért megkérte Subimal Das szobrászt, hogy készítsen másolatot neki. Maga Sandilya is vele volt a munkálatok során.

Obkec/para